Brød & snacks
Surdejsfocaccia med jomfruolivenolie (pr. servering)
35,-
Ristede, saltede mandler
35,-
Marinerede Noccelara oliven
35,-
Grillet brød med tomat og hvidløg
40,-
Grillet brød med tomat, hvidløg og Jamon Serrano
60,-
Kolde retter
Marinerede tigerrejer med sprød salat og all-i-oli
80,-
Friteret artiskok med trøffel/soya og appelsin
80,-
Pimientos de Padron med olivenolie og salt
50,-
Carpaccio af tørret okse med Manchego, friterede kapers og ristede mandler
100,-
Panko rejer med Cesar dressing, hjertesalat og parmesan
60,-
Bagte rødbeder med yoghurt, basilikum, pinjekerner og granatæble
80,-
Skaldyrsalat med avocado
100,-
Koldrøget laks med papadum, urte mayo og agurk
80,-
Manchego med nødder i karamel og oliventapenade
100,-
Varme/lune retter
Knuste kartofler med salsa brava og all-i-oli
60,-
Dagens fangst med grillet hjertesalat og fiskecreme
120,-
Mini burger med nakke af gris og kinisisk BBQ
60,-
Stegte tigerrejer i hvidløg/Gambas pil-pil med chili og hvidløg
110,-
Svamperisotto med trøffelsmør og mozzarella
100,-
Iberico ribs med spicy tomatsalat
100,-
Grillet okse striploin med majs og bønner
130,-
Socios’ Bangers N ́Mash med iberico pølse
100,-
Skinke
Chorizo, Salchichon og Lomo fra Pata Negra
100,-
Jamon Serrano, Gran Reserva, 48 måneder
80,-
Jamon Ibérico, Cebo de Campo, 24 måneder
130,-
Jamon Ibérico Bellota, 30 måneder
170,-
Jamon Iberico Bellota, Pata Negra
200,-
Seleccion af Jamon Serrano og Jamon Ibérico
220,-